Dafne Schippers daagt Boef uit voor sprintje

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Rapper Boef de ‘fasted kid’? Dat zal hij eerst moeten bewijzen. De rapper wordt namelijk uitgedaagd voor een 100-meter sprint door niemand minder dan sprintkampioene Dafne Schippers.

Het begon allemaal toen rapper 6ix9ine zichzelf uitriep als ‘de snelste’. Inmiddels zit de rapper in de bak, waardoor Boef zichzelf nu de ‘fasted kid’, oftewel de allersnelste noemt. Op zijn Instagram daagde Boef zijn volgers uit om 100 meter te sprinten voor ‘doekoe’. Die oproep werd opgepikt door dj Nicky Romero, die zijn ex Dafne Schippers in het bericht tagde. ‘Kom maar op’, schreef Schippers terug.

Wedstrijd

‘Zeg maar waar en wanneer. Of moet ik het organiseren?’, reageerde Boef via een bericht in zijn Insta Stories. En zo werd een ware uitdaging geboren. Al zal de wedstrijd zelf niet heel spannend worden. Schippers deed in 2015 slechts 10,81 seconden over een sprintje van 100 meter. Een nationale recordtijd.

Snelheidsduivel

Of-ie hard kan rennen of niet, Rapper Boef is een echte snelheidsduivel. Zo kreeg hij begin dit jaar anderhalf jaar rijontzegging omdat hij met meer dan 300 kilometer per uur over de snelweg reed. Hij zal dus nog wel een chauffeur moeten zoeken die hem naar de wedstrijd met Schippers rijdt.

Bekijk hier de Instagram-post van Boef:

Anderen lazen ook: Celstraf en rijverbod voor rapper Boef?

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren