ANP

Davina Michelle breekt Spotify-record

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Feest voor Davina Michelle! Haar hit Duurt Te Lang is de meest gestreamde Nederlandse plaat op Spotify ooit. Het lied werd sinds oktober meer dan 53 miljoen keer geluisterd.

De zangeres stoot daarmee Frenna en Lil’ Kleine met hun hit Verleden Tijd van de troon. Muziekkenners denken dat ze nog wel even op die eerste plek blijft. Duurt te Lang staat namelijk inmiddels al 45 weken in de Single Top 100 hitlijst. Het nummer zorgde voor de grote doorbraak van Davina Michelle.

Doorbraak

De zangeres uit Rotterdam deed in 2016 mee aan Idols, maar haar doorbraak volgde een jaar later nadat ze een eigen YouTube-kanaal was begonnen. De video waarin ze What About Us van Pink zingt, ging door het dak nadat ook Pink zelf 'm heeft gezien. 'Dit is beter dan ik ooit zal klinken', reageerde de superster enthousiast. Afgelopen zondag stond Davina Michelle in het voorprogramma van Pink in Den haag.

Je hebt Duurt Te Lang vast al een keertje gehoord. Maar hier is ie nog een keer:

Davina Michelle - Duurt te lang | Beste Zangers 2018

Anderen lazen ook: Droom komt uit: Davina Michelle treedt op bij Pink. 

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren