Derde seizoen Stranger Things begint 4 juli

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie
Strijker

Fans van de Netflix-hit Stranger Things moeten nog een half jaar geduld hebben. Pas op 4 juli komt het derde seizoen online. En de datum is niet zomaar: in Amerika is 4 juli een nationale feestdag. Dan vieren de Amerikanen Independence Day.

Hoofdrollen zijn er opnieuw voor Winona Ryder, David Harbor, Finn Wolfhard en Millie Bobby Brown. Nieuwe castleden zijn volgens The Hollywood Reporter Cary Elwes als gladde burgemeester en Jake Busey als lokale verslaggever.

Netflix onthulde de premièredatum met een teaser op YouTube. Die speelt zich af op oudejaarsavond van 1984, op het punt van de jaarwisseling in New York. Zodra de klok twaalf uur slaat en het vuurwerk op Times Square losbarst, komt er een geheim gecodeerd bericht in beeld en valt het beeld scheef. Netflix heeft ook een nieuwe poster uitgebracht met daarop de tekst: One summer can change everything.

Stranger Things: Season 3 | Date Announcement [HD] | Netflix

Het vorige seizoen van Stranger Things speelde zich ook al af tijdens een Amerikaanse feestdag: Halloween.

Anderen lazen ook: Sterren Stranger Things komen op voor eenzame fan.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten

Geen inhoud gevonden