Deze kapper geeft je gratis coupe Trump of Kim-kapsel

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie
Strijker

Onder de indruk van de oranjeblonde gloed in het haar van Trump? Of heb je meer met het strakke kapsel van Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un? Een Vietnamese kapper tovert je om tot ware look-a-like.

Wat zijn de overeenkomsten tussen Donald Trump en Kim Jong-un? Ze gaan volgende week samen vergaderen in de Vietnamese hoofdstad Hanoi én ze hebben allebei een opvallend kapsel.

Een goede reden voor kapper Le Tuan Duong uit die stad om een stunt uit te halen. Iedereen die dat wil, mag zich deze week in zijn kapperszaak helemaal gratis een coupe Trump of een Kim-kapsel aan laten meten. Ook het bleken en de oranjeblonde verf is inbegrepen.

Welkom

Op 27 en 28 februari komen de échte Trump en Kim naar Hanoi om te praten over vrede. De kapper wil met deze actie laten zien dat de beide wereldleiders heel erg welkom zijn in zijn stad.

Le Phuc Hai en To Gia Huy (op de foto) zijn dik tevreden met hun nieuwe uiterlijk. 'Ik ben fan van Trump dus ik vind het heel leuk om nu hetzelfde haar te hebben', liet Le Phuc weten aan een Vietnamese zender. 

Anderen lazen ook: Allemaal als Kim Jong-un?.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren