finale it takes 2 2018

Dionne en Waylon zingen nummer Songfestival

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Sta jij al te trappelen voor de finale van It Takes 2 vanavond? Een tipje van de sluier: Dionne Slagter zal samen met Waylon het songfestivalnummer Outlaw in ‘Em zingen.

Normaal is dit een solonummer, maar speciaal voor It Takes 2 heeft Waylon het lied 'omgebouwd' tot een duet. Dionne neemt het in de finale op tegen Jörgen Raymann, Leo Alkemade en Eva Cleven. Allemaal zullen ze twee duetten zingen: één met hun coach en één met een gastartiest. Jörgen Raymann zingt met The BleuBirds, Eva Cleven met Tino Martin en Leo Alkemade met Guus Meeuwis.

Finale

Slechts twee van de finalisten mogen het tegen elkaar opnemen in de spannende eindronde, de rest valt halverwege af. In de laatste ronde zullen ze alles uit de kast moeten halen. Als allerlaatste mogen ze het beste duet uit de serie opnieuw zingen. Uiteindelijk zal de vakjury en de 100-koppige publieksjury bepalen wie de winnaar wordt. 

De finale van It Takes 2 is al opgenomen, Waylon is namelijk al in Lissabon om zich voor te bereiden op de halve finale van het Eurovisiesongfestival.

Anderen lazen ook: 'Zingen en vloggen zijn even grote passies'.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren