jongste rijke miljonair

Dit is de jongste rijke miljonair in Nederland

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

De jongste rijke miljonair van Nederland is 21 jaar, hartstikke populair en verkozen tot beste dj van de wereld. 

Dan heb ik het natuurlijk over Martin Garrix. Tijdschrift Quote maakte dinsdag bekend wie op dit moment de rijkste jonge miljonairs van Nederland zijn. In de top-100 staan alleen de miljonairs die jonger zijn dan 40 jaar. Het is de twaalfde keer dat zo'n lijst wordt gemaakt.

460 miljoen euro

De allerrijkste op de lijst is Jitse Groen (39), de baas van Thuisbezorgd. Hij heeft 460 miljoen euro.

Maar snel terug naar Martin Garrix, de allerjongste op de lijst. De bankrekening van de wereldberoemde dj komt niet in de buurt bij die van Jitse, toch staat er maar liefst 14 miljoen euro op. Goed voor plek 39 op de lijst.

Martin Garrix & Dua Lipa - Scared To Be Lonely (Official Video)

Bekende Nederlanders

Martin Garrix is niet de enige bekende Nederlander op de lijst. En zelfs niet de enige bekende dj, want ook Hardwell (plek 30, met 16 miljoen) en Afrojack (plek 32, met 16 miljoen) staan ertussen.

De rijkste bekende Nederlander van het stel is Doutzen Kroes. Op de bankrekening van het topmodel zou 24 miljoen euro staan, goed voor een 17e plek in de lijst. In totaal staan er maar vier vrouwen op de lijst, onder wie presentatrice Sylvie Meis (plek 31, met 16 miljoen) en model Lara Stone (plek 41, met 14 miljoen).

Rijke Volendammers

Ook in Volendam wordt veel geld verdiend. Zowel Jan Smit (plek 47, met 13 miljoen), Simon Keizer (plek 92, met 7 miljoen) en Nick Schilder (plek 97, ook 7 miljoen) staan op de lijst.

Darter Michael van Gerwen (foto) sluit de lijst af, zijn vermogen wordt geschat op 7 miljoen euro.

Michael van Gerwen

 

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienst, download onze gratis app of neem een proefabonnement op de krant 7Days!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren