Nsimire

Dit weten we over de vermissing van Nsimire (14)

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Waar is Nsimire Massembo? Het 14-jarige meisje uit Den Haag verdween preices drie weken geleden. Dit is wat we tot nu toe over haar vermissing weten.

1. De verdwijning

Nsimire kwam op vrijdag 27 juli niet op het afgesproken tijdstip thuis. Ze was bij een vriendin en vertrok daar de volgende middag. Volgens de politie is ze die dag gezien bij twee winkels en een muziekcentrum, daar kwam ze wekelijks. Ook 's avonds was ze in Den Haag en zou ze met een vriendin op schommels hebben gezeten. Vlak voor middernacht is ze weggegaan en sindsdien is ze niet meer gezien.

2. Het onderzoek

Dat betekent niet dat het spoor doodloopt, want uit gegevens blijkt dat ze haar OV-chipkaart daarna nog heeft gebruikt. De politie weet dat ze kort na middernacht met de bus en tram heeft gereisd. Ook bijkt dat haar telefoon begin augustus een paar keer ('s nachts) aan is geweest, in de buurt van het Newtonplein in Den Haag. Het is niet duidelijk of Nsimire toen steeds op dezelfde plek was als haar telefoon.

3. Een boodschap

Volgens de politie zou het goed kunnen dat Nsimire is weggelopen en sindsdien wordt geholpen om onvindbaar te zijn. De politie verzoekt mensen die de tiener mogelijk helpen om haar contact op te laten nemen. Ook voor Nsimire zelf heeft de politie een boodschap:

Het kan moeilijk zijn om na 2,5 week contact op te nemen. Het is wel het beste om te doen. We willen graag met je praten en horen hoe het met je gaat. Als je je nog niet wilt melden, laat dan in elk geval iets van je horen. En kom je wel naar ons toe, dan zullen wij je opvangen en eerst eens rustig praten over wat er aan de hand is, wat je nodig hebt. Daarna kijken we hoe we je kunnen helpen.

Politie Hoefkade 1534501241

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren