Dj's reageren op breuk Mattie en Wietze

Dj's reageren op breuk van radioduo Mattie en Wietze

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Iedereen heeft het er vandaag over: de breuk tussen radioduo Mattie en Wietze van Qmusic. De twee dj's hebben ruzie en stoppen met samenwerken.

Al jaren werkten ze samen in hun ochtendshow. Ook privé waren Mattie en Wietze goede vrienden. Vorige maand lieten de dj's zich voor vijf dagen aan elkaar vastbinden om hun 5-jarig radiojubileum te vieren.

Radioruzie

De ruzie is waarschijnlijk ontstaan nadat het populaire duo werd gevraagd om voor een andere zender te komen werken. Mattie en Wietze zouden van plan zijn om samen over te stappen naar Sky Radio.

Dure auto

Zonder dat Wietze het wist, tekende Mattie vervolgens toch een nieuw contract bij Qmusic. Volgens Wietze gaat zijn voormalige radiovriend daar maar liefst 600.000 euro per jaar verdienen én krijgt hij een Tesla.

Andere dj's

De radiorel is het gesprek van de dag en iedereen vindt er iets van. Zo ook andere dj's, zoals bijvoorbeeld Frank van der Lende. De 3FM-dj staat aan de kant van Wietze. Giel Beelen is daarentegen team Mattie, hij vindt juist dat vooral Wietze fout zat.

Frank van der Lende 1493989107

Giel Beelen 1493989119

Lex Gaarthuis, dj bij Radio 10, voelde zich geroepen om zijn collega's op humoristische wijze gerust te stellen. 'Mannen, ik hou van jullie en wil jullie nooit meer kwijt. Ook niet voor een Tesla', stuurde hij.

GoeiemorgenLex 1493989131

Zoals het er nu naar uitziet gaat Mattie dus alleen verder met de ochtendshow bij Qmusic. Het is nog niet duidelijk wat Wietze gaat doen. De gesprekken met Sky Radio zouden nog lopen. Maar nu zonder Mattie.

 

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienst, download onze gratis app of neem een proefabonnement op de krant!

 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren