AFP

Doodsoorzaak acteur Cameron Boyce bekend

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Verdrietig nieuws over Cameron Boyce. De 20-jarige acteur, die begin deze maand overleed, is doodgegaan aan de gevolgen van een epileptische aanval.

Dat staat in een officieel bericht van de Los Angeles County Department of Medical Examiner-Coroner. De acteur overleed onverwachts op 6 juli, maar over de doodsoorzaak was nog niets bekend. Boyce was bekend door zijn rol in de film Grown Ups en de Disneyserie Jessie.

'Mijn zonnestraaltje'

Twee dagen geleden plaatste de moeder van Boyce een bericht op social media over het overlijden van haar zoon. Onder een foto schreef ze ‘mijn zonnestraaltje’. Zijn vader postte een foto van zijn zoon met een gitaar: ‘Cameron was een natuurtalent. Hij heeft zichzelf gitaar leren spelen en speelde vanuit zijn hart.'

Wat is een epileptische aanval?

Bij een epileptische aanval ontstaat er kortsluiting in je hersenen. De cellen in je hersenen werken op dat moment niet goed meer samen. Wat er tijdens een epileptische aanval gebeurt, verschilt per persoon en per aanval. Zo kan iemand op de grond vallen, vreemde bewegingen maken, even buiten bewustzijn raken of in uitzonderlijke gevallen zelfs overlijden.

Anderen lazen ook: Rouwen om een overleden dierbare, hoe doe je dat? 

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren