politie aanhouding

Drie tieners verdacht van schietpartij in Groningen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Drie jongens van 16 jaar zijn opgepakt in Groningen. Ze worden ervan verdacht mensen op straat te hebben beschoten met een luchtdrukgeweer.

De politie kreeg gistermiddag rond 16:00 uur een melding van de schietpartij. Agenten gingen er meteen op af, arresteerden de drie jongens en namen ze vervolgens mee naar het politiebureau.

Onderzoek

De drie verdachten hebben waarschijnlijk geschoten vanuit een dakraam van een huis in de binnenstad. Het huis waar één van de drie jongens woont, zo meldt Dagblad van het Noorden. De politie zette even later de staat af, ook de woning werd onderzocht. Agenten vonden daar het luchtdrukgeweer.

Gewonden

Bij het incident raakten in elk geval tien personen raakten lichtgewond. Zij hebben zich gemeld bij de politie, maar hoefden niet naar het ziekenhuis. De politie vraagt gewonden om zich te melden.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens Video: man schiet onder water op zichzelf of Ongekende schietpartij in Las Vegas: wat is er gebeurd?

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren