Enge mensen gezocht!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie
Strijker

Gaan kleine kinderen spontaan te huilen als jij aan komt lopen? Geniet jij ervan om mensen te laten schrikken? Dan hebben we de ideale baan voor je gevonden. Een enorm spookhuis dat binnenkort in Utrecht komt, is op zoek naar acteurs.

In oktober opent in winkelcentrum The Wall in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn een mega-spookhuis. In een twee kilometer (!) lange gang kunnen bezoekers zich de stuipen op het lijf laten jagen. Aan de gang liggen 25 kamers waarin enge clowns, dode beesten, acrobaten en goochelaars uit het niets opduiken om jou een hartverzakking te bezorgen.

Het spookhuis is nu op zoek naar vijftig scare actors. ‘Wij zijn op zoek naar mensen met een grote passie voor acteren, Halloween en spookhuizen’, staat in de vacaturetekst. ‘Ben je ouder dan 16, woon je in de buurt van Utrecht of niet vies van een stukje rijden, beschik je over enge talenten of ben je misschien wel gewoon eng van jezelf…Geef je dan nu op!’

Personeel wordt een leuke werkomgeving, prachtige grime en kostuums en de mogelijkheid om ervaring op te doen als acteur geboden. Op 15 september is er een castingdag.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens De 14 leukste 1 april-grappen of Afgehakt hoofd ligt op straat in Amsterdam.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren