Enorme schildering van boeken op de muur

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie
Strijker

Het lijkt een enorme boekenkast, maar het is een muurschildering. Vanaf deze week is die te zien in de Utrechtse Mimosastraat. Graffitikunstenaar JanIsDeMan bedacht en maakte het kunstwerk.

In de geschilderde kast staan de lievelingsboeken van mensen uit de buurt. In de afgebeelde 49 boekenkaften zitten boeken in zeven verschillende talen. Ook de favorieten van de twee zoons van de kunstenaar staan ertussen: Lampje en Dolfje Weerwolfje.

Tattooshop

Samen met de Utrechtse kunstenaar Deef Feed maakte JanIsDeMan het kunstwerk op de hoek van de Mimosastraat/Amsterdamsestraatweg. Jan en Deef hebben samen een tattooshop en hebben wel vaker samen muurschilderingen gemaakt.

JanIsDeMan wordt overladen met enthousiaste reacties. Veel wandelaars en fietsers stoppen in de Mimosastraat om een foto te maken van de muurschildering.’Ik ben zo trots. Ik voel me jarig’, vertelde hij.

JanIsDeMan 1553702339

Na een week hard werken zit mijn meest interactieve muurschildering tot nu toe erop. We hebben mensen uit de buurt is...

Posted by JanIsDeMan on Monday, 25 March 2019

 

 

Anderen lazen ook: Herrie achter een muur van stilte.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten

Geen inhoud gevonden