Vlag Europese Unie    Bron: Unsplash

Even rust: kanaal zonder Brexit-nieuws gelanceerd

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
silke
Silke
Polhuijs

Al tijden gaat het in het Verenigd Koninkrijk vooral over de Brexit. Het nieuws hierover vliegt de inwoners om de oren en daar zit niet iedereen op te wachten. De Britse nieuwszender Sky News lanceert daarom vandaag een kanaal waarop de Brexit niet lijkt te bestaan.

Gaat het Verenigd Koninkrijk wel of niet weg uit de Europese Unie? De Brexit is al heel lang onderwerp van gesprek. Niet alleen in het Verenigd Koninkrijk, maar ook in de rest van Europa. Op het nieuwe Brexit-vrije kanaal kan iedereen hier rustig van bijkomen. Brexit-nieuws is hier verboden!

Brexit-moe

Het idee voor het nieuwskanaal kreeg Sky News na een onderzoek waaruit bleek dat van alle mensen die geen nieuws volgen, zeventig procent dat doet vanwege de berichten over de Brexit. Mensen zijn dus hartstikke Brexit-moe. 

Ook op YouTube

Vanaf vanmiddag is het nieuwsprogramma te zien op één van de tv-kanalen van Sky News. Ook kun je het Brexit-vrije nieuws volgen via YouTube, iedere dag tussen 17:00 en 22:00 uur Britse tijd. Er komen allerlei soorten nieuws aan bod, behalve dus... over dat ene onderwerp.

Anderen lazen ook: Iedereen is boos op iedereen over de Brexit.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren