Boeken Schoolboeken

Extra boekenpakket scheelt een hoop sjouwwerk

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Is jouw boekentas ook loodzwaar? Vergeet je regelmatig de goede boeken? Of liggen ze bij je vader in plaats van bij je moeder? Onhandig!

Boekenhandel Van Dijk heeft daar iets op bedacht. Na een geslaagde proef vorig jaar, is het binnenkort mogelijk om een extra boekenpakket te bestellen. 'We kennen allemaal die foto’s van brugpiepers met veel te grote tassen', zegt een woordvoerder van Van Dijk tegen AD.

Geen gesjouw

'Als die nog een volledig pakket dezelfde boeken hebben, kunnen ze ook een stapel op school laten liggen. Dat scheelt sjouwen.' Ook heb je altijd de goede boeken bij je. Bedenk wel: de smoesjes 'ik ben mijn boeken vergeten' of 'mijn boeken liggen nog bij mijn vader' zijn niet meer te gebruiken.

Wel betalen

Hoewel het standaardpakket gratis is, is een tweede setje boeken dat niet. Volgens de boekhandel kost het extra pakket 35 procent van de nieuwprijs. Het precieze bedrag wordt niet bekend, die informatie is volgens de woordvoerder concurrentiegevoelig.

 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens Leraren maken Despacito-lied voor brugklassers of 7 tips om je eerste schoolweek door te komen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten