Harry Potter Huis Lavenham

Foto's: zo ziet het huis van Harry Potter er écht uit

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Niets is leuker dan binnenkijken bij bijzondere en (bijna) onbetaalbare huizen. Helemaal als het dan ook nog een beroemde woning is...

De grote Harry Potter-fans zullen de woning misschien wel herkennen: het is het geboortehuis van de beroemde tovenaar in Goderics Eind. En inderdaad, dat is ook de plek waar de ouders van Harry, James en Lily, zijn vermoord door Voldermort. De woning werd gebruikt voor de zevende film Harry Potter en de Relieken van de Dood deel 1.

Godric's Hollow Graveyard Scene [HD] (Harry Potter & the Deathly Hallows Part 1)

Te koop

Het huis staat in werkelijkheid in de Engelse plaats Lavenham, want de plaats Goderics Eind bestaat helemaal niet. Het huis is gebouwd rond 1400 en staat nu te koop. Geïnteresseerden moeten wel goed hebben gespaard, want het beroemde huis kost meer dan een miljoen euro! Eerlijk is eerlijk, daar krijg je dan ook wel veel voor terug. Zes slaapkamers, twee keukens en een megatuin bijvoorbeeld. Kijk zelf maar:

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens 20x hoera voor Harry Potter! of Harry Potter-schrijfster: 'sorry dat Sneep dood is'.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren