Broederliefde

FunX Music Awards: hoeveel prijzen winnen Boef en Broederliefde?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Rapper Boef en Broederliefde maken de meeste kans op een FunX Music Award, zo blijkt uit de lijst met genomineerden voor de muziekprijzen.

 

De rapper die woensdag werd veroordeeld tot een taakstraf omdat hij in maart bovenop een politieauto was gesprongen, maakt maar liefst zeven keer kans op een award. Hij is genomineerd in de categorie: beste album, beste collabo (2x), beste MC, beste nummer, beste video en beste artiest.

BOEF - Habiba (prod. MB)

Broederliefde

Ook Broederliefde valt enorm in de smaak. De vijfkoppige rapformatie maakt kans op zes prijzen: die voor beste album, beste groep, beste nummer (2x), beste video en beste artiest. Verder zijn onder andere Ali B, The Partysquad en Ronnie Flex genomineerd.

Broederliefde - Mi No Lob (prod. Angosoundz)

Of de rappers met één of meerdere prijzen naar huis gaan, weten we over een kleine drie weken. De FunX Music Awards worden namelijk op dinsdag 23 mei uitgereikt in Paradiso in Amsterdam. Stemmen kan hier.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienst, download onze gratis app of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren