pindakaasgevangenis

Gevangenen weer in cel na rare pindakaas-ontsnapping

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Ontsnappen door pindakaas. Ja, je leest het goed. Twaalf gevangenen in Jasper (Amerika) zijn op de vlucht geslagen met behulp van een flinke lik pindakaas. Maar eh, hoe dan precies?

De groep criminelen, tussen de achttien en dertig jaar oud, verzamelde de pindakaas waarschijnlijk tijdens de lunch. Met het smeersel maakten de mannen een celnummer na, dat vervolgens tactisch boven een uitgang van de gevangenis werd geplakt. 

Rare celdeur

Toen een onervaren bewaker langskwam, vroegen ze of de (pindakaas)celdeur even open mocht. Zonder ook maar even te twijfelen, deed de bewaker wat er werd gevraagd. Even later waren de twaalf gevangenen gevlogen. Ook lukte het ze om buiten over het prikkeldraad te klimmen. 

Weer in de cel

Lang konden de mannen niet van hun vrijheid genieten. Want helaas pindakaas, de twaalf mannen zitten allemaal weer achter de tralies. De laatste crimineel werd dinsdag opgepakt, zo laten media in Amerika weten. De gevangenen zijn onder meer veroordeeld tot drugs- en geweldsdelicten en poging tot moord.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens Kalender in de cel of Grapje over een bom: vijf jaar cel

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren