Coco

Gouden Film voor 100% Coco

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine
de Wit

Meer dan 100.000 mensen in Nederland hebben de film 100% Coco in de bioscoop gezien. De film over de 13-jarige modevlogger Coco kreeg daarom de status Gouden Film.

Hoofdrolspeler Nola Kemper werd maandag door haar tegenspeler Valentijn Avé verrast met de award. Die kregen zij namens het Nederlands Filmfonds en het Nederlands Film Festival. 

Ned. Film Festival 1502184918

Modegek

De film is gebasseerd op het gelijknamige boek van Niki Smit en gaat over de 13-jarige Coco die gek is op mode en een bijzondere eigen stijl heeft. Ze droomt ervan om daarmee beroemd te worden. Maar als ze op school uitgemaakt wordt voor Coco de clown, besluit ze maar als grijze muis door het leven te gaan. Ze kan de mode toch niet helemaal loslaten en houdt stiekem een modevlog bij. Haar vlogs worden een grote hit.

Nog meer bezoekers

De film kan nog meer awards in de wacht slepen. Bij 400.000 bezoekers krijgt een film een award voor Platina Film en bij een miljoen bezoekers is het een Diamanten Film.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens Video: Onnedi maakt titeltrack bij film 100% Coco of 7 feelgoodfilms voor gure dagen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren