Schoolcampus V&D Albert Heijn

Groente, fruit en uh... schoolspullen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Kocht jij je schoolspullen altijd bij V&D en weet je niet waar je terecht moet? Geen paniek! Albert Heijn gaat nu schoolspullen verkopen.

De supermarkt springt in het gat dat het failliete warenhuis heeft achtergelaten. De V&D ging eind 2015 failliet en verkocht tot die tijd elk jaar schoolspullen onder de naam Schoolcampus.

Zomer

Dat gaat Albert Heijn nu overnemen. Van agenda's tot kaftpapier en van schriften tot multomappen, het is binnenkort allemaal te koop bij de supermarkt. De eerste spullen liggen vanaf maandag 8 mei al in de winkels, de rest volgt eind juni en zijn dan de hele zomer te koop.

Gemist

De supermarkt werkt samen met V&D Concepthouse van drie ondernemers, zij namen vorig jaar alle merkrechten van het failliete warenhuis over. Eén van hen is Ronald van Zetten. Hij zag op Twitter dat de Schoolcampus vorig jaar werd gemist. 'We hebben meer winkels, dus een groter bereik. Nu moet dus blijken of het echt gemist werd', zegt hij tegen het ANP.

Van Zetten hoopt dat de verkoop van de schoolspullen, net als bij de V&D, ook bij de Albert Heijn veel omzet zal opleveren. Het is niet bekend of het om een eenmalige samenwerking gaat.

 

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienst, download onze gratis app of neem een proefabonnement op de krant!

 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten