marwan Ben Kodad

Grootse herdenking voor overleden Marwan (15)

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisette Gerbrands
Lisette
Gerbrands

In Hilversum namen gisteravond honderden mensen - voor de tweede achtereenvolgende avond - afscheid van de 15-jarige Marwan Ben Kodad. De jongen werd maandag bewusteloos aangetroffen in zijn slaapkamer en maakte waarschijnlijk zelf een einde aan zijn leven. De jongen zou door zijn klasgenoten zijn gepest.

Op de bijeenkomst kwamen zo'n duizend mensen af, ook burgemeester Broertjes en vertegenwoordigers van zijn school waren bij de herdenking aanwezig. De avond ervoor werd een grote wake gehouden in de Hilversumse Al Amal-moskee.

Doodsoorzaak

De politie sluit een misdrijf uit, maar kan verder nog weinig over de doodsoorzaak zeggen. Een woordvoerder liet aan NH Nieuws weten: 'Of het om zelfmoord of een noodlottig ongeval gaat, zal nooit duidelijk worden.'

Megafoon

Tijdens de herdenking stelde de politie een auto beschikbaar. Hierdoor kon een bekende van Benkodad een toespraak kon houden door de megafoon.

Anderen lazen ook: Rouwen om een overleden dierbare, hoe doe je dat?

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren