ANP

Grote zoektocht naar vermiste Abdullah (15)

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

De politie is op zoek naar Abdullah (15) uit Schiedam. De jongen wordt sinds afgelopen vrijdagavond vermist.

Volgens RTV Rijnmond is Abdullah voor het laatst gezien bij het Vlietland Ziekenhuis in Schiedam, nadat hij vrijdagavond wegliep vanuit zijn ouderlijk huis. Waarschijnlijk droeg hij toen geen jas en had hij alleen een spijkerbroek en overhemd aan.

Amber Alert

​Abdullah is doof, autistisch en heeft een lichte verstandelijke beperking. Hij communiceert met gebaren en heeft medicijnen nodig. Na een mislukte zoekactie op zaterdag verstuurde de politie vandaag een Amber Alert, een landelijk waarschuwingsbericht. 'Er zijn geen aanwijzingen voor een misdrijf', zei de politie tegen de omroep. 'De zorgen over het welzijn van Abdullah zijn echter zeer groot.'

Controleren

De politie vraagt mensen in de buurt van Schiedam hun tuinhuisje, caravan of kelders te controleren. Volgens zijn begeleider houdt de tiener enorm van spullen die daar vaak te vinden zijn zoals verroeste wasmachines en oude, ronde stopcontacten.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Mysterieuze vermissing: Waar is Bruno?

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren