Popcorn Bioscoop

Hackers dreigen nieuwe Disney-film online te zetten

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Een film online bekijken nog voordat-ie in de bioscoop te zien is? Dat is natuurlijk niet de bedoeling, maar hackers dreigen daar nu wel mee.

Ze zouden een kopie van een nieuwe film in handen hebben en willen geld van Disney. Om hoeveel geld het gaat, is niet bekend.

Geld van Disney

Als Disney niet met geld over de brug komt, dan zetten de hackers de film online. Het idee daarachter is dat de makers van de film dan minder geld verdienen aan bioscoopbezoeken.

Disney zou tot nu toe weigeren te betalen en samen met de FBI op zoek zijn naar de boosdoeners. Op wachten lijken de hackers geen zin te hebben. Ze dreigen om de film nu stukje bij beetje online te zetten, naarmate de dagen verstrijken en er niet wordt betaald.

Pirates of the Caribbean

Disney vertelt niet om welke film het gaat, maar volgens entertainmentsite Deadline gaat het om een kopie van het vijfde deel van Pirates of the Caribbean. Die film is vanaf volgende week wereldwijd te zien in de bioscoop.

PIRATES OF THE CARIBBEAN 5: Dead Men Tell No Tales NEW Trailer (2017)

 

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienst, download onze gratis app of neem een proefabonnement op de krant 7Days!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren