fantastic beasts and where to find them

Handig: deze filmsite waarschuwt je voor enge dingen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Thijs Jacobs
Thijs
Jacobs

Heb je wel eens een film afgezet omdat je het allemaal niet meer kon aanzien? Of ben je altijd bang dat je dingen te zien krijgt die je liever niet wil zien? Dat is vanaf nu verleden tijd!

Mensen die een film gezien hebben, kunnen via een handig systeem op de website van Doesthedogdie laten weten welke schokkende dingen er gebeuren in het verhaal. Gaat er bijvoorbeeld een kind dood in de nieuwste film van Harry Potter? Dan kun je dat zien op de website. Zo ben je altijd gewaarschuwd.

De gekste vragen

Iedere gebruiker kan zelf films in het systeem zetten en heeft ook de mogelijkheid om vragen toe te voegen. Daardoor komen af en toe de gekste vragen voorbij: Gaat er een kat dood in de film? Wordt de waarheid achter de Kerstman verklapt? Zitten er clowns in? Het blijken allemaal vragen waar mensen het antwoord op willen weten.

Niet alleen films

Tot nu staan zo’n 7.500 films op de site. Maar doesthedogdie.com denkt ook aan andere verhaalvormen. Zo kun je ook 660 boeken, 1.000 tv-shows en 440 videogames vinden. Over stripverhalen, animés, korte verhalen en Netflix-series zijn nog maar weinig lijstjes te vinden op de nieuwe website. Vanaf nu kun je dus met een gerust(er) hart beginnen aan die film, dat boek of die ene serie!

Anderen lazen ook: Alita: Battle Angel is een spetterend cyborgspektakel.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren