Chewbacca  Foto Reuters
Effe kijken

Harige Harry in de hoofdrol

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Cora
van der Weij

Weekend! Tijd voor een plaatje met een praatje. Er komen heel wat nieuwsfoto’s voorbij op de redactie. Elke week pikken we er eentje voor je uit die ons is opgevallen. Deze keer: Harige Harry in de hoofdrol.

Als je het jaarlijkse filmfeestje viert in het zwoele Zuid-Franse Cannes én er is net een nieuwe Star Wars-film uit, dan kun je verwachten dat Chewbacca ook op de rode loper verschijnt. De harige Harry uit de populaire sci-fi-serie was dan wel niet zo spraakzaam. Soms liet hij het hem zo kenmerkende kameel-tijger-hondachtige jankje horen. Maar verder stond-ie enorm te shinen. Echt iedereen wilde een selfie maken met de 234 jaar oude Wookiee co-piloot van de Millennium Falcon (zoek maar op als je hier denkt: watte?!).

Benieuwd naar Solo: A Star Wars Story? In de krant van volgende week komt een recensie. Leuk voor fans. En ook voor Star Wars-dummies. 

Anderen lazen ook: 'Chewbacca Mom': gevaarlijk grappig.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren