koningsdag

Hessel vindt meisje waarmee hij zoende op Koningsdag

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Judie Jaspers
Judie
Jaspers

Hessel beleefde op Koningsdag een heel korte, maar intense romance. Hij zoende met een meisje toen hun boten langs elkaar voeren. Na een zoektocht heeft hij haar gevonden en: ze gaan op date!

Meestal groeten mensen op bootjes elkaar met een ongemakkelijk staaltje hand opsteken. Maar Hessel pakte het met Koningsdag heel anders aan. Hij zag een leuke dame in een boot die voorbij kwam varen. 'Ik had haar nog nooit eerder gezien. Zij stond op een andere boot en toen maakten we oogcontact', vertelt Wessel aan de Amsterdamse televisiezender AT5. 'Zij stak haar hand naar me uit, ik pakte die vast en trok haar naar me toe. En toen zoenden we', aldus Wessel. Een toeschouwer legde het hartstochtelijke moment vast.

Tongworstelmaatje

Al wist Hessel niet meer precies hoe ze eruit zag: toch maakte het moment diepe indruk op de jongen. Hij moest en zou zijn mysterieuze tongworstelmaatje vinden, besloot hij. En gelukkig had hij de foto nog. Wessel zette een zoektocht op poten via onder meer social media. Na twee dagen vond hij haar dan eindelijk! De vrouw blijkt een 28-jarige Braziliaanse expat te zijn die luistert naar de naam Amanda. Uiteindelijk bracht AT5 de twee met elkaar in contact. 'Het lijkt me leuk om hem te zien', vertelt Amanda. 'Ik heb nog nooit meegemaakt dat iemand zo op zoek is gegaan.'

Geduld

Wessel moet nog even geduld hebben met het plannen van zijn date, want Amanda is nu nog in Brazilië. Halverwege mei komt ze weer terug naar Nederland.

Anderen lazen ook: 20 originele ideeen voor een eerste date.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren