Justin Bieber

Het is zover: Justin Bieber is in Nederland

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

De meeste fans kijken er al maanden naar uit, maar nu is het dan (eindelijk) zo ver: Justin Bieber is in het land.

Een heleboel gillende meisjes bij elkaar, dringend voor de beste plaatsen. Veel van hen met een telefoon (filmmodus aan!) in de hand en sommigen met een 'I love Justin' bedrukt T-shirt. Waarschijnlijk zal het er voor Justin ongeveer zo uitzien vanaf het podium op Pinkpop.

Martin Garrix

De superster uit Canada is dit jaar één van de bekendste artiesten die naar het Limburgse Landgraaf komt. Zaterdagavond geeft hij er een optreden van maar liefst twee uur. Althans, dat beloofde Jan Smeets, de baas van Pinkpop (zie video hieronder). Eerder al liet Smeets doorschemeren dat de zanger ook samen met Martin Garrix gaat optreden. De dj staat, vlak na het optreden van Justin Bieber, op het programma. Het is al langer bekend dat de twee muzikanten goede vrienden, dus een samenwerking lijkt er wel in te zitten.

Justin Bieber & Martin Garrix samen op Pinkpop? - RTL LATE NIGHT

Om alvast even in de stemming te komen:

DJ Snake ft. Justin Bieber - Let Me Love You [Lyric Video]

Justin Bieber - Love Yourself (PURPOSE : The Movement)

Justin Bieber - What Do You Mean?

Psst... Wil je er graag bijzijn, maar heb je nog geen kaartje? Ze zijn nog gewoon te koop.

Pop-up store

Meer Justin Bieber dan. In Rotterdam kun je dit weekend kleding van de superster kopen. Designerwinkel ANSH46 moet voor de gelegenheid even plaats maken voor de speciale pop-up store. De truien, t-shirts en petjes kosten tussen de veertig en honderd euro per stuk en zijn speciaal gemaakt voor zijn Purpose Stadium Tour. De winkeleigenaar verwacht duizenden Beliebers. Niet zo gek, want de kans bestaat dat Justin Bieber zelf ook even langskomt. Als-ie toch al in Nederland is...

Justin Bieber pop-up store

Justin Bieber pop-up store

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienst, download onze gratis app of neem een proefabonnement op 7Days!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren