google

Hier zochten we het vaakst naar op Google in 2017

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Katrien Hoekstra
Katrien
Hoekstra

Wat doe je als je iets niet weet? Je zoekt het antwoord op Google. En als je wilt weten wat we in 2017 het meeste opzochten? Precies: dan google je dat!

In de Nederland googelden we in 2017 het vaakst naar Anne Faber. Het Utrechtse meisje werd in oktober vermist en iedereen wilde helpen zoeken. Ze bleek vermoord te zijn en werd na twee weken teruggevonden.

Stemwijzer

Rond de verkiezingen afgelopen maart wilden veel Nederlanders weten op wie ze moesten stemmen. Vandaar dat dit jaar de stemwijzer op twee staat van meest gezochte termen op Google.

Orkaan en iPhone

Wereldwijd werd het vaakst informatie gezocht over de orkaan Irma. Deze orkaan richtte in september ongelofelijk veel schade aan in het Caraïbische gebied. De googelende wereldbevolking wilde ook meer weten over mobiele telefoons. Naar de iPhone 8 en de iPhone X werd na Irma het meest gezocht.

Verloofde Harry

Naar de nieuwe liefde van de Britse prins Harry waren ook veel wereldburgers benieuwd. Na de bekendmaking van hun verloving vorige maand zochten we haar massaal op Google op.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Google is best cool, volgens Google.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren