formule 1 zandvoort max verstappen

Hoge ticketprijzen voor Nederlandse Formule 1-ronde

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Thijs Jacobs
Thijs
Jacobs

Vorige maand vierden we nog feest, want toen werd bekend dat de Formule 1 terugkomt naar Nederland. Maar nu de ticketprijzen bekend zijn, juichen we toch iets minder hard.

Wie er daadwerkelijke bij wil zijn, moet daar flink wat geld voor overhebben. Het goedkoopste kaartje voor de Formule 1-rit in Zandvoort kost maar liefst 140 euro. Het parcours bestaat verder uit verschillende zones, waaronder goud, zilver en brons. Het duurste ticket kost 448 euro en is voor de Main Straight. Dat is de tribune bij de finish.

Trainingen

Fans van Max Verstappen, Lewis Hamilton en Sebastian Vettel kunnen ook de training-dagen op vrijdag en zaterdag bezoeken. Voor de vrijdag is het goedkoopste ticket 35 euro. Zaterdag betaal je minimaal 65 euro.

Drie jaar

De Formule 1 komt in ieder geval de komende drie jaar naar Zandvoort. Dat blijkt uit de bekendmaking van de ticketprijzen. Formule 1-fans kunnen namelijk voor de komende drie race-seizoenen een soort abbonnement kopen voor minimaal 555 euro.

Ticket kopen

Mocht je tickets willen scoren voor de Formule 1 in Zandvoort, dan had je je tot gisteren kunnen registreren. Geregistreerden kunnen tussen 25 juni en 9 juli kaarten bestellen, maar zijn dan nog niet zeker van kaartjes. Uiteindelijk wordt eind juli of begin augustus geloot wie uiteindelijk tickets krijgen.

Anderen lazen ook: Formule 1 komt zeker naar Zandvoort.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren