Unsplash

Jaguar valt vrouw aan na selfie-poging

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Een poging om een selfie te maken een jaguar is een Amerikaanse vrouw duur komen te staan. Terwijl ze de foto probeerde te maken werd ze aangevallen door het roofdier.

Het ongeluk gebeurde in een dierentuin in de Amerikaanse staat Arizona. De vrouw was speciaal voor haar selfie over een hek voor de kooi geklommen zodat ze dichter bij het jaguarverblijf stond. Maar in plaats van een mooie foto leverde haar dat een flinke wond op...

Flesje water

De jaguar greep de vrouw met zijn klauwen bij haar onderarm en liet haar pas los toen andere bezoekers hem probeerde af te leiden. Dit lukte uiteindelijk door te zwaaien met een flesje water. De vrouw hield diepe sneeën over aan het ongeluk, maar is buiten levensgevaar.

Eigen schuld

De dierentuin liet op Twitter weten dat het niet de schuld van de jaguar was: ‘Ze is een wild dier en de hekken zorgen ervoor dat de mensen veilig zijn.’ Dat de vrouw zonodig voor haar selfie over het hek moest klimmen was dus haar eigen fout.

Wildlife World Zoo, Aquarium & Safari Park 1552308038

Anderen lazen ook: 7 redenen om toch dol te zien op dierentuinen.

 Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren