james bond film daniel craig

James Bond wordt milieuvriendelijker

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Thijs Jacobs
Thijs
Jacobs

Zou James Bond ook naar de klimaatmars hebben gekeken? De actieheld rijdt in zijn nieuwste film namelijk in een elektrische auto, om zo een steentje bij te dragen aan het milieu.

De regisseur van de nieuwste James Bond-film, Cary Joji Fukunaga, is volgens een insider een groot voorstander van bewust omgaan met het milieu. Volgens Britse media heeft hij het idee bedacht om Agent 007 voortaan in een elektrische auto op avontuur te laten gaan.

Trouw aan zijn automerk

James Bond blijft wel nog altijd in hetzelfde automerk rijden. Al sinds de eerste film rijdt de actieheld in het Britse merk Aston Martin. De sportwagenfabrikant werkt momenteel aan een nieuwe elektrische auto: de Rapid E.

Duur en exclusief

De nieuwe auto van de geheime agent, die nog altijd gespeeld wordt door Daniel Craig, wordt een hele speciale. Hij wordt namelijk maar 155 keer gemaakt. Aan zijn nieuwe bak hangt wel een flink prijskaartje: ongeveer 290.000 euro.

De sportwagen gaat eind dit jaar in de verkoop. De opnames van de nieuwste James Bond-film, die Shatterhand gaat heten, beginnen volgende maand al. Laten we hopen dat de auto op tijd af is voor de film. Zo niet, dan kan geheim agent 007 natuurlijk ook gewoon de fiets pakken. Dat is ook milieuvriendelijk!

Anderen lazen ook: James Bond doet het onveilig.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren