Nachtleven Uitgaan

Jongeren mishandelen beveiligers tijdens uitgaan

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Jongeren in Castricum en Breda hebben zich dit weekend flink misdragen tijdens het uitgaan. In beide plaatsen werden beveiligers mishandeld.

In Castricum werd een groep jongeren (tussen de 16 en 19 jaar) door een beveiliger tegengehouden. Dat deed-ie omdat één van de hen tegen een geparkeerde auto had getrapt. De jongens pikten dat niet en sloegen de beveiliger tegen zijn hoofd. Het slachtoffer viel op de grond en raakte gewond. Hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft vier jongens opgepakt. 

Vuistslag

Ook in Breda ging het mis tijdens het uitgaan. Daar ging een jongen (19) flink tekeer tegen een beveiliger én een agent. De jongen werd in het centrum van de stad een kroeg uitgezet omdat hij zich misdroeg. Eenmaal buiten sloeg hij de beveiliger met z'n een vuist in het gezicht. Ondanks de klap, lukte het de beveiliger om de jongen te overmeesteren.

Kopstoot

Hij hield hem op de grond en schakelde de politie in. Toen één van de agenten de jongen even later aansprak, kreeg hij een kopstoot van de wilde stapper. De jongen werd gearresteerd en moest mee naar het politiebureau. De verwondingen van de beveiliger en de agent vielen mee.

Anderen lazen ook: Taakstraf voor Friezen die honden in de vriezer stopten.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren