Jesse Bleekemolen genomineerd voor 7Days Jongere van het Jaar 2015
Jongere van het Jaar

JvhJ-genomineerde: Jesse (18)

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Hij vond het raar dat niemand een speelfilm maakte over zinloos geweld. Dus deed Jesse (18) het zelf maar. Hij ritselde professionele cast- en crewleden, zoals Jeffrey Hamilton (GTST) en Priscilla Knetemann (SpangaS), die allemaal vrijwillig meewerken aan zijn project. Volgend jaar draait FATAAL in de bioscopen en wordt de film gebruikt in lespakketten. Als dat geen 7Days Jongere van het Jaar-nominatie verdient, weten wij het ook niet meer. 

'Supertof dat ik genomineerd ben en dat ik hier onderdeel van ben. Ik doe gewoon mijn ding en als mensen daar enthousiast over zijn, is dat natuurlijk alleen maar leuk. Zelf zit ik zo middenin die film dat het normaal is geworden. De afgelopen weken hebben we alle scènes opgenomen, nu gaan we monteren. Ik denk wel dat het een bijzonder project is, omdat het een maatschappelijk thema heeft. En omdat jongeren dit brengen, in plaats van op straat te hangen.'

Meer regisseren
‘Voor mijn nominatie ben ik nog niet zenuwachtig, maar ik denk op 27 november tijdens de prijsuitreiking wel. Ik denk wel dat ik campagne ga voeren vanaf nu. Sowieso zet ik het op social media en zal ik het verspreiden via mijn contacten. Het lijkt me te gek om 7Days Jongere van het Jaar te worden. Wat ik volgend jaar wil doen, weet ik nog niet precies, maar ik denk dat ik meer wil regisseren dan produceren. Het liefst maak ik weer een film of serie. Als je eenmaal de kans krijgt, moet je doorgaan. Nu kennen ze mijn naam een beetje!  

Wil je dat Jesse de 7Days Jongere van het Jaar 2015 wordt? Stemmen kan hier

Wordt Jesse 7Days Jongere van het Jaar 2015?

Foto: Marco Okhuizen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren