Unsplash

Klaar met kerstfilms? Deze films zijn nieuw op Netlix

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Niets is lekkerder dan de hele kerstvakantie op de bank hangen. Maar na de zoveelste kerstfilm kan je vaak geen zoetsappige decemberfilm meer zien. Gelukkig zijn er deze maand ook veel andere leuke films verschenen op Netflix

Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016)

In deze film volg je de avonturen van Newt Scamander, een schrijver die er een eigenaardige verzameling op na houdt. De film speelt zich af in dezelfde wereld als waar Harry Potter zeventig jaar later naar Zweinstein gaat.

Fantastic Beasts and Where to Find Them - Final Trailer [HD]

De Hel van ‘63 (2009)

Deze typisch Nederlandse film gaat over de barre omstandigheden van de Elfstedentocht in 1963. Misschien niet de meest vrolijke film om te kijken met kerst, maar wel een mooie film over de Nederlandse geschiedenis.

De Hel van '63 - Officiële Trailer

Mowgli: Legend of the Jungle (2018)

Deze nieuwe film over de hoofdpersoon van Jungle Book Mowgli is bijna niet te vergelijken met de oude Disney-klassieker. De dieren in de film lijken net echt en de special-effects zorgen ervoor dat de oude film een nieuw jasje heeft gekregen. 

Mowgli: Legend of the Jungle | Official Trailer [HD] | Netflix

Keizer Kuzco (2000)

Wil je liever je hart ophalen met een oude -film? Dan is Keizer Kuzco een goede keuze. Deze film over de egoïstische keizer Kuszco zit vol met humor en alles wat we leuk vinden aan Disney-films.

Keizer Kuzco - Beste scènes (Dutch)

Carry Slee-klassiekers

Heb jij ook alle boeken van Carry Slee verslonden? Dan ben je vast blij om te horen dat er vanaf deze maand een heleboel films van haar boeken op Netflix staan. Van Lover of Loser tot Timboektoe, Razend, Afblijven en Radeloos

Radeloos - Trailer

Veel kijkplezier! 

Anderen lazen ook: 7 feelgoodfilms voor gure dagen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren