Kleinkinderen maken het goed met zielige opa

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie
Strijker

Hij werd vorige week in één klap beroemd als de zieligste opa ter wereld. Hij had twaalf hamburgers gebakken voor zijn zes kleinkinderen, waarvan er maar één op kwam dagen. De foto waar hij sneu aan tafel zit, ging viral. Gelukkig krijgt het verhaal nu een happy end. Zaterdag is er een hamburgerfeestje voor hem georganiseerd en daar belooft het flink druk te worden.

'Dit is het treurigste verhaal ooit!' 'Minstens net zo pijnlijk als die opa-met-zijn kapotte-boot uit die Het houdt niet op, niet vanzellf-reclame!' De hele wereld had vorige week intens medelijden met de grootvader uit Oklahoma (VS). Hij bakte hamburgers voor zijn zes kleinkinderen. Voor niks, want er kwam er maar eentje opdagen.  Kelsey Harmon, de enige kleindochter die er wél was, twitterde een sneue foto en die werd zeker 200.000 keer gedeeld.

Happy end
Maar gelukkig komt alles goed. De kleinkinderen die niet op kwamen dagen, besloten om samen met hun opa (die ze papaw noemen) een groot hamburgerfeest te organiseren. Dat staat gepland voor zaterdag, in een winkelcentrum in de buurt. Heel veel mensen hebben beloofd om te komen.

De vijf kleinkinderen die verstek lieten gaan, kregen afgelopen dagen de volle laag op social media. Ze ontvingen zelfs doodsbedreigingen. Kleinzoon Brock Harmon is één van de kleinkinderen die het af lieten weten. Volgens hem was het een misverstand en wisten ze niet allemaal van de afspraak. Inmiddels heeft hij het goedgemaakt met zijn opa door alsnog een burger te komen eten.

pic.twitter.com/2EHVllGG2U

T-shirts
Komend weekend gaat Papaw samen met zijn kleinkinderen niet alleen een heleboel hamburgers bakken, hij gaat ook t-shirts en petten verkopen met de tekst: 'Ik at een burger met Papaw'. Volgens kleinzoon Brock zijn de opbrengsten uiteraard voor zijn opa. Of hij de winst gaat gebruiken om zijn kleinkinderen eens flink te trakteren is uiteraard nog maar de vraag. 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten

Geen inhoud gevonden