Koelbloedige beveiliger vangt gigantische slang

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie
Strijker

Op het Indonesische eiland Sumatra heeft een dappere beveiliger een gigantische python gevangen en gedood. Het dier lag al een tijd op de weg naar het dorp.

Toen een man het dier probeerde weg te jagen, werd hij gebeten. Anderen schoten gelukkig snel te hulp. De slang was zeker zeven meter lang en hartstikke gevaarlijk.

De slang blokkeerde al een tijdje de belangrijkste weg in het dorp. Niemand durfde erlangs. Daarop besloot beveiliger Robert Nababan in actie te komen. Hij probeerde het dier de doden maar de levensgevaarlijke python was hem net iets te snel af. Het reptiel beet zich vast in zijn linkerarm.

Ziekenhuis

Uiteindelijk lukte het toegesnelde dorpelingen de man uit de bek te bevrijden en de slang te doden. De beveiliger moest direct naar een ziekenhuis worden gebracht, omdat hij ernstig gewond bleek.

Volgens een politie-officier uit de buurt zijn er steeds meer grote pythons op Sumatra. 'Ze worden nu jaarlijks minimaal tien keer gespot. In het droogseizoen komen ze naar buiten op zoek naar iets te drinken. Wanneer het regent komen ze naar buiten voor een bad.'

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens De dodelijkste dieren of Bizar: een slang met drie smileys.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten

Geen inhoud gevonden