kroketchocolade

Kroket vol met chocolade: wel of geen goed idee?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Chocolade heb je in alle vormen en smaken. Gewoon zo, maar ook in combinatie met andere 'snacks' zoals pinda's, rozijnen, pepernoten en - nu ook - kroketten.

Soms moet je een keer iets nieuws proberen. Dat hebben de mensen van de Frietboutique waarschijnlijk gedacht. Het bedrijf - met een vestiging in Amsterdam en Rotterdam - introduceerde deze week de Choc-krok. Inderdaad, een kroket met chocolade. De snack is trouwens niet alleen zoet, maar ook een beetje pittig. De vulling bestaat niet alleen uit chocolade, want er zit ook peper in.

Verschillende reacties

Niet iedereen is enthousiast over deze nieuwe kroket. 'Lijkt me echt vies!' en 'Ieeeeeel' reageren sommigen op Instagram. Anderen zijn meer overtuigd. 'Hal-le-lu-ja in de gloria' en 'Denk wel lekker'. De Choc-krok is met €3,50 wel duurder dan een 'normale' kroket. Heb jij het er voor over om 'm te proberen?

Anderen lazen ook: Na puur, melk en wit nu ook roze chocolade.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren