Reuters

Lichaam uit wrak is van Argentijnse voetballer

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Het vliegtuigwrak werd afgelopen weekend al gevonden, maar nu blijkt het lichaam dat deze week gevonden werd ook echt van profvoetballer Emiliano Sala te zijn.

De profvoetballer uit Argentinië verdween ruim twee weken geleden, op maandag 21 januari. Hij was met een klein vliegtuig - samen met piloot David Ibbotson - onderweg van zijn oude voetbalclub FC Nantes naar Wales, waar hij zou gaan voetballen bij Cardiff City. Maar daar is hij nooit aangekomen. Het toestel verdween tijdens de vlucht van de radar.

Geen spoor

Na een enorme zoekactie, werd het vliegtuig afgelopen weekend met behulp van een onderwaterboot ontdekt. Het toestel lag op de bodem van Het Kanaal, de zee tussen Frankrijk en Engeland. Een onderzoeksteam kon een paar dagen geleden een lichaam uit het vliegtuigwrak halen. Dat blijkt het lichaam van Emiliano Sala te zijn, zo liet de politie weten. Van de piloot is nog geen spoor gevonden. Op social media reageren voetballers en clubs massaal op het verdrietige nieuws.

Anderen lazen ook: Vliegtuigwrak van voetballer Sala gevonden.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren