Pixabay - pillen - medicijnen

Man verkoopt pillen die scheten lekker laten ruiken

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Thijs Jacobs
Thijs
Jacobs

Vind je de geur van scheten smerig? Goed nieuws! Een Franse uitvinder heeft een pil ontwikkelt die ervoor zorgt dat je scheten naar chocolade of rozen ruiken.

Christian Poincheval heet de bedenker van dit medicijn. Hij verkoopt de anti-stankpillen al sinds 2007, maar heeft er nu pas succes mee. De naam is Lutin Malin, wat in het Nederlands ‘kwade goblin’ betekent.

Bijna flauwvallen

In een interview met een Engelse krant vertelde Poincheval hoe hij op het idee kwam om de pil te gaan maken. 'We hadden een leuk etentje, maar iedereen moest aan het eind stinkende scheten laten. Die waren zo vies dat we er bijna van flauwvielen. Ik besloot toen dat ik daar iets aan moest doen.'

Verschillende geuren

De pillen zijn volgens de maker gemaakt met alleen maar natuurlijke producten. Een doosje met zestig stuks kost ongeveer twintig euro. Er zijn verschillende soorten. Je kunt je scheten naar chocolade of rozen laten ruiken, maar ook bijvoorbeeld naar gember of viooltjes.

Ook voor honden

Poincheval heeft niet alleen gedacht aan menselijke scheten. De uitvinder maakte ook een poedertje dat gebruikt kan worden bij honden. Zo heb je ook geen last meer van de vieze lucht van jezelf en je huisdier...

Anderen lazen ook: Talentenjacht: we heeft de beste scheet?.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren