Marine zoekt vlogger

Marine zoekt stoere vloggers

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Ronja Kool
Ronja
Kool

Lijkt het je wat? Meevaren op een onderzeeboot of marineschip terwijl je alles met je telefoon vastlegt? De Koninklijke Marine is op zoek naar een stoere vlogger. Vanavond maakt de Marine op social media bekend welke tien sollicitanten zijn geselecteerd.

De vlogs over het vak van mariniers moeten ervoor zorgen dat jongeren enthousiast worden over werken bij de Marine. Als een vlogger is aangenomen worden de video's van tevoren nog wel even gecheckt. De Marine kijkt dan of er geen geheime informatie in de video te zien is.

Aantal likes

Als marinevlogger kun je rekenen op een fulltime jaarcontract en je krijgt ook betaald. De krijgsdeelmacht ontving een hoop ingezonden filmpjes van vloggers die dit niet verkeerd vonden klinken. Ze solliciteerden door hun video, van maximaal 1 minuut, op YouTube te uploaden onder #marinezoektvlogger.

De tien kandidaten die worden uitgekozen maken vervolgens een proefvlog over hun eigen woonplaats. De Marine let niet alleen op de kwaliteit en creativiteit van de kandidaten maar ook op het aantal likes op YouTube.

Anderen lazen ook: Duikboot zoekt diepzeeschatten.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren