Walmart

Marketingstunt zorgt voor veel boze reacties

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine
de Wit

Agenda's, pennen, schriften en... wapens. Dat lag allemaal op de schoolafdeling van de Amerikaanse supermarkt Walmart. De winkel kreeg veel boze reacties en bood excuses aan.

Op de afdeling back-to-school van Walmart in de staat Indiana keken mensen woensdag raar op. Een foto van één van de winkels ging zelfs rond op Twitter. Daarop was een glazen vitrinekast te zien, gevuld met wapens en de tekst: 'Begin het schooljaar als een held', zoals je hieronder kunt zien. 

Complex 1502358895

'Niet blij'

Wat precies de bedoeling was van de winkel is niet bekend. Walmart heeft inmiddels excuses aangeboden: 'We zijn hier niet blij mee en we onderzoeken welke vestiging van ons hier verantwoordelijk voor is', vertelde een woordvoerder van de winkel aan CNN.

Het is niet de eerste keer dat de winkel in het nieuws kwam met een bijzondere stunt. In september vorig jaar plaatste een vestiging in Panama City Beach dozen cola op elkaar ter nagedachtenis aan de aanslag op de Twin Towers in New York. En in 2014 bood de winkel een Halloweenkostuum aan om je te verkleden als dik meisje.

 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens 7 totaal uit de hand gelopen examenstunts of Ophef over filmposter animatiefilm.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten