Meisje (13) overlijdt door autocrash in Frankrijk

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jelger
Woudstra

De piepkleine gemeente Sept-Sorts in Frankrijk werd gisteravond opgeschrikt door een vreselijke crash. Een auto reed in op het terras van een pizzeria. Een meisje van 13 kwam daarbij om het leven.

Maandagavond reed de man in de auto bewust in op de pizzeria. Niet alleen overleefde het dertienjarige meisje het ongeluk niet, vier anderen raakten zwaar gewond. Nog eens acht mensen raakten lichtgewond.

Geen terrorisme

De dader, een man van ongeveer dertig jaar, werd snel gearresteerd. Volgens de politie was zijn actie bewust, maar geen terroristische daad. De man zou niet meer willen leven en had afgelopen zondag al een zelfmoordpoging ondernomen. Zonder succes. Tijdens zijn daad maandagavond was hij waarschijnlijk onder invloed van drugs.

Kleine gemeente

Sept-Sorts is een kleine gemeente, ongeveer 55 kilometer ten oosten van Parijs. Er wonen slechts 450 mensen in de gemeente. 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens Busongeluk met scholieren of Ongeluk op Sint Maarten door opstijgend vliegtuig.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren