Bruno Borges vermist Brazilië

Mysterieuze vermissing: waar is Bruno?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Een bijna lege kamer met een heleboel symbolen en tekeningen aan de muur. Het zou heel goed de set kunnen zijn van een nieuwe The Da Vinci Code-achtige film, maar dat is het niet. 

Het is de slaapkamer van Bruno Bordes uit Brazilië. Hij wordt al meer dan een maand vermist. Overal ter wereld zijn mensen bezig met de bizarre verdwijning van de 24-jarige student. Want waarom laat iemand zijn slaapkamer zo vreemd, vol met aanwijzingen, achter?

Symbolen en tekeningen

Zijn ouders ontdekten de kamer toen ze terugkwamen van vakantie. ‘Zijn bed en zijn kast waren verdwenen’, vertelt de vader van Bruno aan de Braziliaanse krant O Globo. ‘Wat er wel stond, was een groot bronzen standbeeld van een monnik. En op de muren stonden handgeschreven symbolen en tekeningen. Ook had hij veertien boeken, die hij zelf geschreven heeft, netjes in een rijtje naast elkaar gelegd. Toen ik dat zag, wist ik dat Bruno verdwenen was.’

In het filmpje hieronder zie je de slaapkamer van Bruno:

The Bruno Borges Case: The Best Video in English.

De politie denkt dat Bruno vrijwillig is vertrokken. Op internet proberen mensen de tekens te ontcijferen en het mysterie op te lossen. Ze doen hun best om te achterhalen waar de jongen is en waarom hij is vertrokken. Er gaan verschillende theorieën rond. Dat hij zou zijn meegenomen door buitenaardse wezens is één van de meest opvallende.

Lees meer over de al ontcijferde tekens in de 7Days-krant van deze week.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienst, download onze gratis app of neem een proefabonnement op de krant 7Days!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren