Nederlandse boyband moet Brexit voorkomen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Nog eventjes en Groot-Brittannië behoort niet meer tot de Europese Unie. Veel mensen zijn daar niet blij mee. De Nederlandse Julia Veldman richtte zelfs een boyband op om de Britten op andere gedachte te brengen: de Breunion boys

Britain, come back to us. It's not too late to turn around’, zingen de Breunion Boys. De boyband verklaart in het lied de liefde aan Engeland en zingt dat het nog niet te laat is om je tegen de Brexit te verzetten. Initiatiefneemster Julia hoopt dat een boyband dé manier is om jongeren in Engeland te bereiken. 

Bekijk hieronder de clip Britain come back.

Breunion Boys - Britain Come Back

Audities

Tijdens de audities ging Julia op zoek naar jongeren die er goed uitzagen, goed konden zingen én achter de boodschap van het lied staan. Uiteindelijk heeft ze vijf jongens gevonden die zich echt Europeaan voelen. 'Ik heb goede hoop dat het gaat werken', zegt Julia Veldman tegen RTL Nieuws. Op het moment dat Engeland écht officieel uit de EU treedt wil de band naar Engeland gaan om daar te zingen. En ook een pubtour door Engeland staat op de planning. 

Anderen lazen ook: De #Brexit voor beginners.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren