Foto: ANP

Nieuw ontdekte worm vernoemd naar Trump

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Als president wordt er weleens een straat, een wet of vliegveld naar je vernoemd. Maar de Amerikaanse president Trump heeft pas echt geluk. Een pasontdekte worm, die zijn kop in het zand steekt, heeft voortaan dezelfde naam als hij.

De ontdekkers hebben de worm naar Trump vernoemd omdat ze vinden dat de president zijn kop in het zand steekt tijdens het klimaatdebat. Trump ontkent al vanaf het begin dat klimaatverandering een probleem is. Ook gelooft de president niet dat de mens verantwoordelijk is voor de opwarming van de aarde. Door dat te ontkennen steekt hij volgens veel mensen zijn kop in het zand.

De DonaldTrumpi

De Dermophis donaldtrumpi is ontdekt in Panama en klimaatverandering is een grote bedreiging voor het dier. 'De Dermophis donaldtrumpi is zeer gevoelig voor de gevolgen van klimaatverandering en loopt het gevaar om uit te sterven als gevolg van het klimaatbeleid van zijn naamgenoot', zei een van de ontdekkers.

EnviroBuild 1545302834

BREAKING: New species of legless amphibian named after Donald Trump The slimy little worm has limited vision and a...

Posted by EnviroBuild on Tuesday, December 18, 2018

Anderen lazen ook: Spaanse look-a-like van Donald Trump gaat viral.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren