Instagram-music

Nieuw op Instagram: Instagram-music

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Thijs Jacobs
Thijs
Jacobs

Ein-de-lijk! In veel landen was Instagram-music een jaar geleden al beschikbaar, maar nu is de populaire functie ook in Nederland te gebruiken.

Had je een tof liedje gevonden dat je graag wilde delen met je Insta-followers? Dan moest je dat via Spotify doen. Er verscheen dan een linkje in je Story die zo klein was, dat toch niemand erop zou klikken. Dat is met Instagram-music nu verleden tijd.

Met de nieuwe functie kun je een stukje van een nummer onder jouw Story plakken. Dat doe je op dezelfde manier als hoe je een gifje of poll toevoegt. Maak of kies een foto/video en plak er jouw favoriete liedje in via de 'muziek'-knop. Zo krijgen jouw followers jouw aanrader direct te horen zonder ergens op te hoeven klikken. De functie wordt volgens Instagram dagelijks door 500 miljoen mensen gebruikt. Erg populair dus!

Meer veranderingen

Instagram is bezig met een heleboel veranderingen. Naast Instagram-music is het bedrijf nu bijvoorbeeld ook aan het proberen of ze likes kunnen uitschakelen. In Australië is dit al het geval.

Anderen lazen ook: 7 perfecte plekken voor jouw fabulous Insta-shoot.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren