ANP

Nog een prijs voor Ajax-talent Matthijs de Ligt

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Matthijs de Ligt (19) sluit het jaar succesvol af. Gisteravond kreeg de voetballer voor de tweede keer deze week een prijs: de Young Talent Award.

Maandag kreeg de aanvoerder van Ajax de Golden Boy-award, een prijs die de Italiaanse sportkrant Tuttosport  elk jaar uitreikt aan het voetbaltalent van het jaar.

Schaatsers aan top

Tijdens het NOC*NSF Sportgala werden gisteravond veel meer prijzen uitgedeeld. Kjeld Nuis die bij de Olympische Spelen in Zuid-Korea twee gouden medailles won, werd uitgeroepen tot Sportman van het Jaar. Ook bij de vrouwen ging de prijs (Sportvrouw van het Jaar) naar een schaatser: Suzanne Schulting.

ANP

Niet één maar twee

De prijs voor Sportploeg van het Jaar was voor de baanwielrenners en snowboardster Bibian Mentel ging naar huis met de award voor Paralympisch Sporter van het Jaar. Ook was er een prijs voor Coach van het Jaar. Niet één, maar twee mannen kregen die uit gereikt: Jac Orie (schaatsen) en Raemon Sluiter (tennis). Oud-schaatser Marianne Timmer kreeg de Fanny Blankers-Koen Carrièreprijs.

Anderen lazen ook: Matthijs de Ligt (19) voetbaltalent van het jaar.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren