nutella

Nutella-rellen in Frankrijk na flinke korting

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Haren trekken, krabben, duwen en slaan: alles voor een pot Nutella. Zou jij het ervoor overhebben? In Frankrijk zorgde afgeprijsde potten chocoladepasta voor flinke rellen.

In de Franse supermarkt Intermarché werd Nutella namelijk verkocht met een mega hoge korting. Liefhebbers konden de chocoladepasta nu kopen voor 1,40 euro, in plaats van de normale 4,50 euro. En dat lieten ze zich geen twee keer zeggen! Massaal stormde een wilde groep mensen naar de winkels. En begonnen letterlijk te vechten om de goedkope chocoladepotten.

Dieren

'Ze gedroegen zich als dieren. Een vrouw werd aan haar haar getrokken. Een oudere vrouw ging er vandoor met een doos op haar hoofd, weer iemand anders had een bebloede hand', vertelt een klant van de supermarkt. 

Politie

Medewerkers probeerde de horde mensen te kalmeren, maar zonder resultaat. Uiteindelijk moest de politie komen om in te grijpen. De supermarkt zegt spijt te hebben van het geweld dat is gebruikt. 

•KENNY LE BON• 1516957287

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Maak het lekker zelf: Nutella-mugcake.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren