De bekende Starbucks beker.

Oeps, Starbucks-beker te zien in Game of Thrones

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Georgia Oost
Georgia
Oost

Liefhebbers van de serie Game of Thrones zijn flink in de war na de nieuwe aflevering die afgelopen zondag verscheen. En nee, het gaat niet om een gruwelijke moord of plotselinge wending in het verhaal. Het gaat om een koffiebeker van de Starbucks, die in een van de scènes te zien was.

En dat is nogal ongebruikelijk, want de serie speelt zich af in fantasiewereld Winterfell waar helemaal geen Starbucks te bekennen is. Fans komen op het internet samen om theorieën te bedenken over de reden waarom de beker te zien is, anderen denken juist dat het een stomme fout is.

Geen reactie

De beker is te zien in aflevering acht van het laatste seizoen. Je ziet Daenerys Targaryen aan een houten tafel zitten, met voor haar het witte bekertje met plastic deksel en het onmiskenbare groene Starbucks-logo. De makers van de populaire HBO-serie hebben niet gereageerd op het commentaar.

Gekte op social media

De fans gaan in ieder geval helemaal los op social media: sommigen vragen zich af hoe lastig het zou zijn om de volledige naam van Daenerys Targaryen op het bekertje te schrijven, anderen bedenken of het een ijskoffie of een cappuccino was. Het is nog onduidelijk of dit een slordig foutje was, of dat het expres is gedaan met een (nog onbekende) achterliggende gedachte. Maar het is in ieder geval niet onopgemerkt gegaan!

Anderen lazen ook: Dit is de wereld achter Game of Thrones.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren