foto Shutterstock

Oh oh, Vaderdag vergeten?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Morgen is het weer zover: Vaderdag! Ben je helemaal vergeten om iets leuks te maken of te kopen? Geen paniek: wij hebben een paar leuke DIY's voor je.

Stoere kaart

Op school maak je natuurlijk al lang geen knutselwerkjes meer voor Vaderdag. Dus je moet thuis aan de bak. Geen zin om alle knutselspullen van vroeger weer tevoorschijn te halen? Maak dan een stoere kaart. Chantal laat in het filmpje hieronder (stap voor stap) zien hoe je 'm maakt. Tip: stop er een leuke tegoedbon in!

Makkelijke Last Minute Vaderdag Kaart Diy | Stap voor stap uitleg

Unieke kaars

Je hebt vast nog wel wat oude kaarsen in huis liggen. Gooi ze niet weg, maar gebruik het kaarsvet voor een nieuwe! Hier lees je hoe je dat doet. Nog leuker is als je deze kaars in een mooie verpakking stopt, zoals een thee- of koffiekopje. Ook daarvan heb je er vast nog een in de hoek van een kast staan. Combineer de twee en je hebt een hart- en handverwarmend cadeau! 

How to Make a Teacup Candle

Gelukskoekjes

Niets is zo lekker als wakker worden met de geur van versgebakken koekjes. Verras je vader daarom met zelfgemaakte gelukskoekjes. Binnenin kun je wijsheden stoppen als ‘Geluk zit in een klein koekje’, maar je kunt ook zelf een lief tekstje schrijven. Jiami van Lifesplash legt in het filmpje hieronder uit hoe je de gelukskoekjes zelf bakt.

RECEPT: Gelukskoekjes

Kei-leuke steen

'Pap, je bent een kei!' Je kunt deze boodschap in een koekje stoppen, maar je kunt ook even in de tuin of in het park op zoek naar een mooie gladde steen die lekker in de hand ligt. Was deze schoon en beschilder ‘m met je vaders lievelingsdier, cupcakes of vakantieherinneringen.

Boot Schilderen Stenen

Nog niet genoeg inspiratie? Misschien heb je iets aan de Vaderdag-tips van vloggers Samantha en Sabrina:

3X LAST MINUTE VADERDAGCADEAU | Samantha van der Leest

Vaderdag DIY !

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienstdownload onze gratis app of neem een proefabonnement op 7Days!

Anderen lazen ook: Iets goed te maken? Zeg het met woorden.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren