Drugslab

Omgevallen boom verraadt groot drugslab

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte
Goldhoorn

Je zou het een geluk bij een ongeluk kunnen noemen. Door een omgevallen boom is in Zeeland een van de grootste drugslabs ooit in Nederland ontdekt.

Tijdens de storm van woensdag op donderdag is er een boom op een schuur gevallen in het Zeeuwse Oud-Vossenmeer. De mensen die de boom wilden opruimen roken een vreemde geur. Ook vonden ze de mannen die bij de schuur liepen er verdacht uitzien. Ze belden de politie.

Pas vijf weken verhuurd

De agenten ontdekten in de schuur een laboratorium waar cocaïne gebruiksklaar werd gemaakt. Volgens de politie is het een van de grootste drugslabs ooit in Nederland. Bij aankomst waren de criminelen al gevlucht. De eigenaar van de schuur zegt van niks te weten. Hij is zelf verhuisd en verhuurt de boerderij pas vijf weken aan iemand die hij via-via kent, zegt hij tegen PZC. De huurder zei in scheiding te liggen en daarom woonruimte nodig te hebben.

De foto boven dit artikel is van de ontruiming van een ander drugslab.

Anderen lazen ook: Komen er regels voor het gebruik van lachgas?.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren